Feliratkozás hírlevélre

Név


E-mail cím

Feliratkozom!

Bejelentkezés, elérhetőség, szolgáltatások

 

Csoportos látogatás
Szívesen látunk csoportokat a Kőszegi Városi Múzeum állandó és időszaki kiállításain, illetve aktuális programjainkon. Az aktuális programhoz látogasson el a "Aktuális" menüponthoz, a belépődíjakról és kedvezményekről a "Nyitva tartás, belépődíjak" menüpont alatt található részletes tájékoztatás
.Tárlatvezetés
Tárlatvezetéseket egyéni és csoportos látogatók számára nyitva tartási időben magyar nyelven tudunk biztosítani. Az utolsó kezdési időpont 16 óra. Iskolai csoporttal érkező pedagógusok a Kőszegi Városi Múzeum kiállításaiban csak előzetesen igényelt engedéllyel tarthatnak foglalkozásokat.

 

Fotózás és videózás
Fényképezni és videózni a pénztárban váltott fotó- (600 Ft), illetve videójegy (600 Ft) birtokában, kizárólag az állandó kiállítások területén lehetséges. A megváltott fotó, illetve videójegy egy darab fotó és/vagy videó rögzítésre használatos eszközre érvényes. Vakut, illetve fényképezőállvány használata nem engedélyezett. A fényképek kizárólag személyes célokra használhatók, kereskedelmi forgalomba nem hozhatók. Az időszaki kiállításokon fényképezőgép, beépített fényképezővel ellátott mobiltelefon és videokamera használata nem engedélyezett.

 

Esküvői fotózás
A Kőszegi Városi Múzeum tagintézményei belső, illetve külső tereit érintő esküvői fotózás esetén a teljes árú múzeumi belépő, valamint egy fotó- és/vagy videójegy megváltása szükséges. Fotók készítése a múzeum kiállítóhelyek nyitva tartási idejében lehetséges, ettől eltérő időpontban csak előzetes egyeztetést követően. Minden, a fotózáson részt vevő személy részére szükséges a teljes árú belépőjegy megváltása.
A fotózás során kérjük szem előtt tartani, hogy a múzeum látogatóit ne zavarják, ne akadályozzák őket. A fotózás résztvevői ételt és italt nem hozhatnak be a kiállítóterekbe.

 

Csoportos látogatás, tárlatvezetés bejelentkezés:
Kőszegi Városi Múzeum
9730 Kőszeg, Jurisics tér 6.
Tel./Fax: 94/360-240
varosimuzeum@koszegimuzeumok.hu

vissza
Magyar Angol Német Horvát